Options
Kulinarische Streifzüge durch das östliche Europa
Burger, Magdalena; Gomer, Anton; Hovhannisjan, Ani; u. a.; Magdalena Burger und Ada Raev (Hrsg.) (2021): Kulinarische Streifzüge durch das östliche Europa, Bamberg: Otto-Friedrich-Universität, doi: 10.20378/irb-49731.
Faculty/Chair:
By:
Burger, Magdalena; ...
Editor:
Ed. by:
Burger, Magdalena; ...
Other Contributing Persons:
Corporate Body:
Otto-Friedrich-Universität Bamberg, Professur für Slavische Kunst- und Kulturgeschichte
Publisher Information:
Year of publication:
2021
Pages:
Language:
German
DOI:
Licence:
Abstract:
In der Rezeptsammlung finden sich zahlreiche „Klassiker“ der slavischen Küche(n). Kurze Begleittexte sollen darüber hinaus nicht nur einen Einblick in das breite Themenspektrum der kulturwissenschaftlichen Beschäftigung mit Esskultur(en) geben, sondern zudem Informationen zum kulturhistorischen Hintergrund der Rezepte liefern.
The recipe collection contains numerous “classics” of Slavic cuisine. In addition, short accompanying texts should not only give an insight into the broad range of topics of cultural studies dealing with food culture(s), but also provide information on the cultural-historical background of the recipes.
GND Keywords: ;
Slawische Sprachen
Kochbuch
Keywords: ; ; ; ; ; ; ;
Slavische Küche
Slavic Cuisine
Esskultur
Kulturgeschichte
Osteuropa
Food Culture
Cultural History
Eastern Europe
DDC Classification:
Type:
Book
Activation date:
May 31, 2021
Permalink
https://fis.uni-bamberg.de/handle/uniba/49731