Kulinarische Streifzüge durch das östliche Europa
Faculty/Professorship: | Communication & Alumni Division (Z/KOM) ; Slavic Art and Cultural Studies |
Author(s): | Eriksröd-Burger, Magdalena ![]() |
By: | Burger, Magdalena ; ... |
Editors: | Eriksröd-Burger, Magdalena ![]() |
Other Contributing Persons: | Ehnes, Volker |
Corporate Body: | Otto-Friedrich-Universität Bamberg, Professur für Slavische Kunst- und Kulturgeschichte |
Publisher Information: | Bamberg : Otto-Friedrich-Universität |
Year of publication: | 2021 |
Pages: | 51 |
Language(s): | German |
DOI: | 10.20378/irb-49731 |
Licence: | German Act on Copyright |
URN: | urn:nbn:de:bvb:473-irb-497311 |
Abstract: | In der Rezeptsammlung finden sich zahlreiche „Klassiker“ der slavischen Küche(n). Kurze Begleittexte sollen darüber hinaus nicht nur einen Einblick in das breite Themenspektrum der kulturwissenschaftlichen Beschäftigung mit Esskultur(en) geben, sondern zudem Informationen zum kulturhistorischen Hintergrund der Rezepte liefern. The recipe collection contains numerous “classics” of Slavic cuisine. In addition, short accompanying texts should not only give an insight into the broad range of topics of cultural studies dealing with food culture(s), but also provide information on the cultural-historical background of the recipes. |
GND Keywords: | Slawische Sprachen; Kochbuch |
Keywords: | Slavische Küchen; Esskultur; Kulturgeschichte; Osteuropa;, Slavic Cuisine; Food Culture; Cultural History; Eastern Europe; |
DDC Classification: | 890 Other literatures |
RVK Classification: | KD 5035 |
Type: | Book |
URI: | https://fis.uni-bamberg.de/handle/uniba/49731 |
Release Date: | 31. May 2021 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fisba49731.pdf | 9.73 MB | View/Open |

originated at the
University of Bamberg
University of Bamberg