Kulinarische Streifzüge durch das östliche Europa





Faculty/Professorship: Communication & Alumni Division (Z/KOM)  ; Slavic Art and Cultural History  ; Slavic Art and Cultural History  
Author(s): Burger, Magdalena  ; Gomer, Anton; Hovhannisjan, Ani; Jankowski, Daniel; Kem, Enid; Kochem, Stanley; Küentzle, Elke; Lang, Alexander; Lorenz, Vanessa; Makhmudova, Nigina; Nuss, Kristina; Rieder, Martin; Robak, Mariia; Schröder, Valentina; Sebov, Jaroslav
Editors: Burger, Magdalena  ; Raev, Ada
Other Contributing Persons: Ehnes, Volker
Corporate Body: Professur für Slavische Kunst- und Kulturgeschichte
Otto-Friedrich-Universität Bamberg
Publisher Information: Bamberg : Otto-Friedrich-Universität
Year of publication: 2021
Pages: 51
Language(s): German
DOI: 10.20378/irb-49731
Licence: German Act on Copyright 
URN: urn:nbn:de:bvb:473-irb-497311
Abstract: 
In der Rezeptsammlung finden sich zahlreiche „Klassiker“ der slavischen Küche(n). Kurze Begleittexte sollen darüber hinaus nicht nur einen Einblick in das breite Themenspektrum der kulturwissenschaftlichen Beschäftigung mit Esskultur(en) geben, sondern zudem Informationen zum kulturhistorischen Hintergrund der Rezepte liefern.

The recipe collection contains numerous “classics” of Slavic cuisine. In addition, short accompanying texts should not only give an insight into the broad range of topics of cultural studies dealing with food culture(s), but also provide information on the cultural-historical background of the recipes.
SWD Keywords: Slawische Sprachen ; Kochbuch
Keywords: Slavische Küchen; Esskultur; Kulturgeschichte; Osteuropa;, Slavic Cuisine; Food Culture; Cultural History; Eastern Europe;
DDC Classification: 890 Other literatures  
RVK Classification: LC 17269   
KD 5035   
Document Type: Book
URI: https://fis.uni-bamberg.de/handle/uniba/49731
Release Date: 31. May 2021

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