Geschmack gibt hier den Schein nur kund... Liturgisch-phänomenologische Aspekte zu Geschmack und Mahl, speziell bei Benediktionen
Faculty/Professorship: | Frühere Fakultät Katholische Theologie |
Author(s): | Reifenberg, Hermann |
Publisher Information: | Bamberg : opus |
Year of publication: | 2019 |
Pages: | 15 |
Source/Other editions: | Archiv für Liturgiewissenschaft. – 15 (1973), Seite 108-122 |
Year of first publication: | 1973 |
Language(s): | German |
Remark: | Retrodigitalisat |
DOI: | 10.20378/irbo-55490 |
Licence: | German Act on Copyright |
URN: | urn:nbn:de:bvb:473-opus4-554902 |
Type: | Article |
URI: | https://fis.uni-bamberg.de/handle/uniba/46117 |
Year of publication: | 5. September 2019 |
File | Size | Format | |
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GeschmackOCR_A3b.pdf | 978.02 kB | View/Open |

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University of Bamberg
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